Нетърпимите граматични грешки

Поредица: Уроците на Веси по български език

Автор: Весела Кръстева

 

ОПИСАНИЕ: 

Цена

10 лв.

Корица

Мека

Страници

160

Размери

16.50 / 23.50 / 0.80 cm

Тегло

0.270 kg

ISBN

9789549271928

 

За всички възрасти и степени на образование книгата предлага: кратка теория, работа с текст, тестови задачи.

Д-р Весела Кръстева е известен специалист в областта на българското езикознание и на обучението по български език. Автор е на множество публикации - статии, учебници и учебни помагала.

С книгата си "Нетърпимите граматични грешки" авторката продължава с:

  • кратка теория по основни граматични проблеми
  • насоки за създаване и редактиране на текстове
  • тестови задачи, съобразени с изискванията на МОМН

Образователната поредица "Уроците на Веси по български език" е поредният творчески проект на д-р Весела Кръстева, която заявява своето професионално и новаторско отношение към практическата насоченост на обучението по български език.

Първите три книги от поредицата са: "Досадните правописни грешки", "Нетърпимите граматични грешки" и "Мъчителните пунктуационни грешки".

"Помагалото е предназначено за ученици от всички образователни степени, за техните роднини и близки; за учители и журналисти. Книгата удовлетворява изискванията на всички, които се интересуват от езиковата култура, тъй като дава отговор на актуални въпроси от живата речева практика." (Проф. Кирил Димчев)

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Поръчка на тел. 0888 932245 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.