Български език за 7 клас - като по учебник

Автор: Весела Кръстева

ОПИСАНИЕ: 

Цена

 лв.

Корица

Мека

Страници

120

Размери

21.00 / 28.0   / 0.7   cm

Тегло

0.  200   кг

ISBN

9876197045208

        

Учебното помагало "Български език за 7 клас - като по учебник " дава възможност на учениците да усъвършенстват знанията си за езика и да формират нови умения за обобщаване на съществените признаци на българската граматическа система. Материалът е съобразен с учебната програма по български език за 7 клас за 2022/2023 г.

В седем клас продължава изучаването на езика като система и структура. Водещ принцип в процеса на обучение е свързването на знанията по морфология и синтаксис, чрез което учениците придобиват научна представа за граматичната система на българския език и разбират особеностите на граматичните категории.

Задачите за упражнение и тестове са ориентирани към комуникативно-практическата дейност на ученика и дават възможност за развиване на творческите му умения. Книгата съдържа теоретични статии, упражнения с място за отговори и тестови задачи за системна проверка на знанията, придобити в процеса на обучение в 7 клас. В края на помагалото са посочени отговори на тестовите задачи.

Поръчка на тел. 0888 932245 или на e-mail:   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.