Нови примерни тестове за външно оценяване по български език и литература за 7. клас 

Автор: Весела Кръстева

ОПИСАНИЕ: 

Цена

10 лв.

Корица

Мека

Страници

125

Размери

21.00 / 28.00 / 0.7 cm

Тегло

0.200 kg

ISBN

9786197045123

 

Учебното помагало на д-р Весела Кръстева „Нови примерни тестове за външно оценяване по български език и литература“ съдържа девет теста по изпитния формат за национално външно оценяване и прием след 7. клас с най-новите промени в съдържателен план, въведени от МОН, като тестове са разпределени по месеци и могат да се използват на всеки етап от обучението (от октомври до юни). В книгата са включени езикови задачи със структуриран и с кратък свободен отговор, които изискват извличане и обработване на информация при четене с разбиране. Тестовите задачи по български език и литература включват материала от новата учебно-изпитна програма за НВО (5., 6. и 7. клас). Задачите са само примерни и имат за цел преди всичко проверка на уменията за прилагане на придобитите в периода на обучение знания. Те не трябва да се възприемат като типови задачи, които задължително ще бъдат включени в изпитния вариант.

Помагалото предлага и девет текста за създаване на преразказ върху неизучаван художествен текст с дидактическа задача.

 

След всеки тест има лист с отговори, а в края на учебното помагало са поместени верните отговори на задачите и точките за оценяване на резултатите.

 

Поръчка на тел. 0888 932245 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.