Досадните правописни грешки

Поредица: Уроците на Веси по български език

Автор: Весела Кръстева

 

ОПИСАНИЕ: 

Цена

10 лв.

Корица

Мека

Страници

160

Размери

16.50 / 23.50 / 0.90 cm

Тегло

0.271 kg

ISBN

9789549271911

За всички възрасти и степени на образование книгата предлага: кратка теория, работа с текст, тестови задачи.

Книгата на Д-р Весела Кръстева "Досадните правописни грешки" е функционално помагало на изявен специалист по български език, който познава грешките в речевата практика и трудностите, срещани в образователния процес. Педагогическият усет на дългогодишната преподавателка е помогнал информацията да се структурира, като се подхожда от лесното към трудното, от по-често срещаните правописни слабости към по-редките. Д-р Весела Кръстева познава изискванията на съвременната текстология и предлага система от образцово създадени тестови задачи - инструмент да се управлява резултатно оптимизирането на правописната грамотност.

Първите три книги от поредицата са: "Досадните правописни грешки", "Нетърпимите граматични грешки" и "Мъчителните пунктуационни грешки".

"Убеден съм, че това издание ще бъде посрещнато с внимание от ученици и учители, от широки обществени среди, които се интересуват от проблемите на правописната култура" (проф. Кирил Димчев)

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

 Поръчка на тел. 0888 932245 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.