Нови примерни тестове за външно оценяване по български език и литература за 7. клас 

Автор: Весела Кръстева

ОПИСАНИЕ: 

Цена

10 лв.

Корица

Мека

Страници

128

Размери

21.00 / 28.00 / 0.7 cm

Тегло

0.200 kg

ISBN

9786197045123

 

Учебното помагало „Нови примерни тестове за външно оценяване по български език и литература” съдържа тестове по изпитния формат за национално външнооценяване след 7. клас с най-новите промени за 2018 /2019 г., въведени от МОН.

В книгата са включени езикови задачи със структуриран и с кратък свободен отговор, които изискват извличане и обработване на информация при четене с разбиране. Тестовите задачи по български език включват учебния материал от 5., 6., 7. клас и са съобразени със забележката, публикувана на официалния сайт на МОН, в която се уточнява, че задачите, свързани с двата източника на информация, са само примерни и до голяма степен техният брой и вид ще зависят от характеристиките на конкретния текст и на другия източник на информация. Литературните задачи включват учебния материал от 7. клас по новата учебна програма за 2018 / 2019 г. Те са типови и следват модела на последния изпитен формат.

Учениците попълват отговорите на задачите в листа за отговори след всеки изпитен тест.

Помагалото предлага и текстове за създаване на преразказ върху неизучаван художествен текст с дидактическа задача.

В края на книгата са поместени верните отговори на задачите и точките за оценяване на резултатите.

Поръчка на тел. 0888 932245 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.